Контакти | Въпроси и отговори | Общи условия | Конфиденциалност
Директна връзка с оператор
Контакти

SMS бира за Wordpress

Модулът за SMS Бира Ви позволява да дадете възможност на потребителите на Вашият сайт да ви почерпят виртуална бира. Това е сладка отплата за услугите, които предлагате на Вашият сайт. Имате възможност да изберете цената на бирата сред различните ни номера с добавена стойност. Плъгинът за SMS Бира за Wordpress може да изтеглите от тук: wordpress_smsbeer.zip

Инсталиране и конфигуриране на модула

След като изтеглите ZIP архива е необходимо да разархивирате файла smsbeer.zip в директорията wp-content/plugins на Вашата Wordpress инсталация. След като качите директорията трябва да влезете в админ-панела на Вашият Wordpress и да кликнете на менюто Plugins:

Ще видите списък с всички инсталирани модули във Вашият Wordpress. За да активирате модула за SMS Бира трябва да кликнете върху линка Activate:

След като активирате модула за SMS Бира трябва да изберете къде във Вашият блог ще бъде видим той. Това става от менюто Appearance -> Widgets:

В показаният списък потърсете модула за SMS Бира и кликнете върху Add за да включите визуализацията на модула във Вашият сайт:

След като включите визуализацията на модула в лявата част на екрана ще се появи панела за конфигурация на модула за SMS Бира. С мишката можете да "влачите" панела и така да определите мястото му за визуализиране на сайта, а от линка Edit ще можете да промените параметрите на модула:

Можете да промените следните параметри:
  • Заглавие - попълнете заглавието на панела за SMS Бира;
  • Брой имента - изберете броят на показваните във Вашият сайт имена, които са ви почерпили с Бира чрез SMS;
  • Описание - тук попълнете указанията на потребителите за изпращане на SMS. Не забравяйте да включите и цената за изпращане на SMS към съответния SMS номер;

Не забравяйте да кликнете Save changes, за да запазите направените по конфигурацията промени.

След като инсталирате и активирате модула във Вашият Wordpress блог ще видите панела за SMS реклама:

След като конфигурирате модула за SMS Бира в Wordpress от контролния панел на Mobio трябва да конфигурирате услуга от тип Известяване за плащане. При Стъпка 2 от конфигурацията на услугата за адрес на скрипта за обработка на SMS-ите попълнете адрес http://vash-site.com/wp-content/plugins/smsbeer/smsbeer.php