Контакти | Въпроси и отговори | Общи условия | Конфиденциалност
Директна връзка с оператор
Контакти

Модул за SMS реклама за Wordpress

Модула за SMS реклама Ви позволява да създадете рекламно поле във Вашият сайт, където посетителите на Вашият блог или сайт могат да добавят линкове към своя сайт чрез изпращане на SMS.

Плъгина за SMS реклама за Wordpress може да изтеглите от тук: wordpress_smsads.zip

Инсталиране и конфигуриране на модула

След като изтеглите ZIP архива е необходимо да качите файла smsads.php в директорията wp-content/plugins на Вашата Wordpress инсталация. След като качите файла smsads.php трябва да влезете в админ-панела на Вашият Wordpress и да кликнете на менюто Plugins:

Ще видите списък с всички инсталирани модули във Вашият Wordpress. За да активирате модула за SMS реклама трябва да кликнете върху линка Activate:

След като активирате модула за SMS реклама трябва да изберете къде във Вашият блог ще бъде видим той. Това става от менюто Appearance -> Widgets:

В показаният списък потърсете модула за SMS реклама и кликнете върху Add за да включите визуализацията на модула във Вашият сайт:

След като включите визуализацията на модула в лявата част на екрана ще се появи панела за конфигурация на модула за SMS реклама. С мишката можете да "влачите" панела и така да определите мястото му за визуализиране на сайта, а от линка Edit ще можете да промените параметрите на модула:

Можете да промените следните параметри:

  • Заглавие - попълнете заглавието на панела за SMS реклама;
  • Брой линкове - изберете броят на показваните във Вашият сайт линкове от SMS реклама;
  • Описание - тук попълнете указанията на потребителите за изпращане на SMS. Не забравяйте да включите и цената за изпращане на SMS към съответния SMS номер;

Не забравяйте да кликнете Save changes, за да запазите направените по конфигурацията промени.

След като инсталирате и активирате модула във Вашият Wordpress блог ще видите панела за SMS реклама:

След като конфигурирате модула за SMS реклама в Wordpress от контролния панел на Mobio трябва да конфигурирате услуга от тип Известяване за плащане. При Стъпка 2 от конфигурацията на услугата за адрес на скрипта за обработка на SMS-ите попълнете адрес
http://vash-site.com/wp-content/plugins/smsads.php